onsdag, maj 20, 2009

Windows Mobile 6.5 är klar

Egentligen skulle man nog ha lanserat Windows Mobile 6.5 under TechEd förra veckan. Men det sas aldrig nåt. Däremot sa man igår att produkten nu är klar. Många har nog trott att den redan var klar eftersom man pratade rätt mycket om den redan i höstas. Dock är det ju tyvärr så att när det gäller operativsystem i mobiltelefoner så får man ju vänta rätt länge innan det verkligen kommer något eftersom tillverkarna nu ska anpassa sin del för att få in det i telefonerna. Vilka befintliga telefoner som kommer kunna uppgraderas återstår att se, men ett gäng tillverkare har sagt sig vara villiga att släppa uppdateringar.

 
 

Windows Mobile kanske inte blir det som lyfter mobilförsäljningen i år, men det finns en del nytt. T.ex block listor, karantän etc. Av inkommande samtal. Något jag saknat i Windows Mobile när man befinner sig i andra tids zoner.

 
 

Appropå Windows Mobile... I Exchange 2010 finns en liten uppdatering som båda kan läggas på Windows Mobile 6.1 och 6.5. Med den får man till massa nytt kul för Exchange ActiveSync. Bland annat Conversation Views för e-post och bättre Free/Busy information.

Inga kommentarer: