måndag, maj 11, 2009

TechED är igång!

Idag rullar TechED igång i Los Angeles. Jag brukar inte vara något stort fan av keynote´s på dom här konferenserna, men idag ver det riktigt bra. Stort fokus på Windows 7 och Windows Server 2008 R2, men inte ett ord om utveckling vilket är lite märkligt eftersom man här kör både utvecklar och IT-Pro konferensen tillsammans. Men inget jag saknade förståss eftersom jag då oftast blir helt bortdribblad :-)

 
 

Mark Russinovich körde ett gäng riktigt bra Windows 7 demo´s med prylar som var nytt för mig. Och jag älskar Windows 7 ännu mer efter att ha sett det här. Dessutom "lovade" man nu att Windows 7 ska finna ute till julhandeln. Något man kanske kunnat misstänka, men nu vet jag säkert så att jag kan börja bearbeta tomten redan nu.

 
 

Även om man inte pratade ngt om det så fick vi se lite Office 2010 också. Spännande eftersom man varit rätt hemlig kring det tidigare. Outlook 2010 har fått in the Ribbon fullt ut nu och såg riktigt tjusig ut. Man berättade också att Office 2010 kommer att släppas som en technical preview i Juli vilket jag ser fram emot eftersom en del av de roliga i Exchange 2010 kommer fram först då.

Inga kommentarer: