onsdag, september 19, 2012

Sharepoint & Exchange Forum 2012

Den 22-23 Oktober är det dags för den 9:e upplagan av Sharepoint & Exchange Forum. Och mycket har hänt sedan första gången på Skokloster! Då arbetade jag på HumanData och konferensen hette bara Exchange Forum. Dagen innan allt startade fick vi reda på att restaurangen blivit av med sitt utskänkningstillstånd. Något dom givetvis inte tänkt berätta för oss… Att dom inte skött sina betalningar ordentligt märkte vi också på att Telia hade kopplat bort Internet från anläggningen. Men med lite bra damage control löste vi det mesta och var väldigt nöjda med resultatet.

Men nu är det en helt annan nivå där Göran och Beatrice Husman utvecklat det här till ett väldigt trevligt och professionellt event som jag ser fram emot varje år!

Just det här året kan även bli det mest nyhetsspäckade då det närmar sig produktsläpp av alla produkter som konferensen tar upp.

SEF

Jag kommer att köra två sessioner. En som handlar om nyheterna i Lync 2013 ur ett användarperspektiv, samt en som handlar om nyheterna i serverplattformen. Tommy Clarke kommer att köra en session om Lync Web App och Office Web Apps med Lync 2013.

Inga kommentarer: