onsdag, december 19, 2012

Lync Conference 2013

En trend som man börjat se de senaste åren är att dom gigantiska generella konferenserna börjat dala ngt och istället ge plats åt mindre mer nischade event. Även om TechEd fortfarande är ett stort event så är det inte så stort som det en gång var (minns åren då man hade Bryan Adams på Ajax Stadium i Amsterdam eller Jessica Simpsson på San Diego Zoo…)

I år har Microsoft skapat ett gäng mindre mer fokuserande event så som MEC i Orlando, Sharepoint Conference i Vegas och Build. I februari är det dags för Lync och få sin egen konferens i Lync Conference 2013 (Lyncconf).

För er som inte redan bokat er så finns det sedan någon vecka tillbaka mer information om sessionerna presenterade på webben. Konferensen kommer ha tre spår. Business, Partner och Technical. Så eventet är brett och ska helt enkelt kunna attrahera hela ekosystemet kring Lync. Själv ser jag fram emot att förhoppningsvis få höra lite mer kring tankarna när Lync och Skype går ihop i samma division!

Från Sverige ser deltagandet riktigt bra ut från både kunder, partners och operatörer. Så det ser ut att bli en riktigt bra vecka både när det gäller innehåll och möjlighet att träffa folk!

Än så länge är det inte för sent att gå till chefen och be att få åka på Lync Conference istället för Alladin-asken i julklapp!

Inga kommentarer: