tisdag, december 18, 2012

Cellip´s SIP Trunk, certifierad för Lync

I förra veckan blev Cellip´s SIP Trunk certifierad för Lync! Jag tycker att det är jätteroligt att se hur nya operatörer dyker upp som ett alternativ till de större drakarna som i fallet med Lync än så länge varit väldigt avvaktande. Det intressanta med dessa “nya” operatörer är att dom ofta har en helt annan affärsmodell vilket gör att dom är mycket mer öppna för att se hur dessa nya typer av verktyg kan ge ny business och inte vara rädd att förlora på gamla kassakor…

Cellip är dessutom en liten hungrig spelare som är väldigt öppna för att lyssna på idéer och forma sitt erbjudande efter marknadens önskelmål. Förutom SIP Trunkstjänster är Cellip också virtuell mobiloperatör i Telenors nät vilket bäddar för väldigt intressanta erbjudanden framöver!

Ett annat intressant erbjudande från Cellip är deras “prova på paket” för Lync. Om du vill testa SIP Trunken så kan du från 48 timmar efter beställning (ofta snabbare) vara igång till ett väldigt lågt pris.

ex:

SIP-trunk Lync Mini Prova På
- 5 svenska nummer, 5 linjer
- Installationsavgift 795 kr
- Månadsavgift 299 kr

För den som vill komma igång och testa telefoni i Lync är det ett fantastiskt bra erbjudande både i fråga om pris, och tid till man är igång! Med tanke på hur långa leveranstider vi haft från många operatörer under året så är det här troligen Sveriges bästa erbjudande kring att pröva på telefoni i Lync!

Inga kommentarer: