måndag, januari 18, 2010

Köpa iDialog för större antal användare

Jag har tidigare skrivit om appliationen iDialog som är en OCS klient för iPhones. Om man i en organisation vill köpa in licenser för ett större antal användare så är ju AppStore ganska otympligt eftersom det krediterar det kort du lagt in i iTunes för att t.ex. köpa musik. Därmed blir det lite stökigt om alla ska komma med reseräkningar. Modality Systems som gör iDialog har nu lagt upp en iDialogPro på AppStore som är gratis. Därefter köper man nu en licens direkt från dom som sen kan aktiveras i din iPhone.
iDialogPro och iDialog är samma applikation, det är bara betalningsmodellen som skiljer. Om du vill testa iDialog innan du köper den (oavsett om du är intresserad av en eller tusen) så kan du ladda ner iDialogPro och lägga in en trial nyckel och testa gratis i tre dagar.
Applikationen är riktigt bra. T.ex. gillar jag att chatten får samma format som SMS i iPhone. D.v.s. den "pratbubblebaserade" looken. Tyvärr lider förståss applikationen av problemet att iPhone bara kan köra en applikation i taget. Däremot loggar den automatiskt in varje gång den startas. iDialog förutsätter dessutom en Communicator Web Access server (precis som Communicator Mobile för Symbian).
Läs mer om iDialog här! http://www.modalitysystems.com/idialog/

Inga kommentarer: