tisdag, maj 25, 2010

Live Meeting om Communications Server "14"

Den 22:a juni kommer jag och Christer Olsson köra ett lunchseminarie via Live Meeting om Communications Server ”14”. Givetvis är det gratis. Anmäl dig, ta med dig lunchlåda och ett par sköna hörlurar!



Svininfluensa, snökaos, isländska askmoln, vinterkräksjuka, lågkonjunktur och ett modernt miljötänk har nog fått de flesta av oss att fundera på att vi måste se över våra sätt kommunikationsmetoder för att bli effektivare i vår kommunikation inom företaget samt mot våra partners och kunder. Aldrig förr har väl behovet av en modern platform för Unified Communication känts mer angeläget.



I uppföljaren till Office Communications Server 2007 R2 droppar man ordet ”Office” och kallar nu rätt och slätt produkten Communications Server (TBD). Men det nya namnet är långt ifrån den stora nyheten! Under en lunch berättar och visar Martin Lidholm (MVP Communications Server – Lidholm & Co) och Christer Olsson (TSP Unified Communication – Microsoft) om nyheterna och förbättringarna som kommer. Vi kommer titta både på användarupplevelsen samt vad som hänt ur ett tekniskt perspektiv.


Inga kommentarer: